Sider

lørdag den 27. december 2014

Streaming af nye serier - Marco Polo & Married

Nu hvor julen er gået, men ferien (for de fleste) endnu ikke er slut, så kan du måske bruge et par forslag til tv-serier, som du kan streame?

Jeg knokler selv med at få min afhandling færdig. Familien holder ferie, men jeg arbejder. Men når jeg dejser om, om aftenen med teoretiske begreber og analyse ud af begge ører, så sætter jeg en god film eller en serie på. Og disse to er mine favoritter, som jeg ikke synes har fået nok opmærksomhed.

Marco Polo på Netflix


Serien er Netflix' helt egen produktion, ligesom med House of Cards.Den blev offentliggjort på Netflix den 12. december.

Historien er ikke historisk helt korrekt, lyder noget af kritikken, men den er overdådigt og smukt lavet. Der er kampsportsscener i bedste stil a la Matrix/kinesiske film, skønhed og lækre dialoger. Ja, jeg er fan af serien og har set den til ende. Hele 1. sæsons afsnit ligger tilgængelige.
Find den på Netflix.


Tjek traileren ud her, så kan du selv vurdere om serien kunne være noget for dig:


 
 
Married


Den anden serie, som jeg er vild med, er Married fra den amerikanske kanal FX. Den findes her på amerikansk iTunes - og du kan se her, hvordan du opretter en amerikansk iTunes konto.

 
Serien er en blanding af Seinfeld (blot uden dåselatter) og Curb Your Enthusiasm/Klovn og handler om det gifte par Russ og Lina, deres venner og alle de situationer, som de roder sig ud i pga. deres længsler, ubeslutsomhed og tåbelige ideer.

De fleste situationer er så genkendelige for de, der er gift og i min generation. Jeg har ligget henholdsvis flad af grin og krummet tæer af bare pinlighed.

Tjek traileren her. Den giver et fint indtryk af, hvordan serien er:





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil rigtig gerne høre, hvad du synes, så slå dig løs herunder (spørgsmål er også meget velkomne):